Light up your home

Høsten har ankommet og nå er det på tide å gjøre noen enkle grep i hjemmene våre. Sånn at hjemmet blir et hyggelig sted å være mens høsten herjer på utsiden. Jeg bytter feks ut sofaputene, finner fram pledd og bytter ut noen av lampene for å gi hjemmet en varmere fremtoning.

Lampene nå skal være enkle, med et tidløst design, men samtidig være funksjonelle og gi godt lys. Messing er fortsatt veldig hot, men ikke vær redd for litt farge feks en grønn velur lampeskjerm. Om du vil unngå messingtrenden, Ikke fortvil, de fleste lampene kommer også i sort utførelse, som for mange kanskje er et litt mere varig valg.

Belysning er kanskje det interiøret som endrer trykket og oppgraderer ditt hjem lettest. En ny lampe over sofagruppen, spiseplassen eller i trapperommet kan endre utrykket og gi rommet ny glød. Light Up er Norges beste nettbutikk på belysning og har et helt vanvittig utvalg.

Her har jeg plukket ut noen av minne favoritter:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *