Vår egen hotellsuite

Vi elsker jo å reise bort, rømme fra hverdagen og nyte litt luksus. Så når vi skulle innrede vårt nye soverom stod nettopp dette i fokus. Hvorfor ikke våkne opp i vår egen hotellsuite hjemme hver dag?

Her har jeg valgt en lys grå dus seng fra Carpe Diem beds of Sweden, legg merke til sengegavlen som matcher sengen. Gardinene er i grå velur og er foret. De er tunge og gir en hyggelig og lun atmosfære.

Kommoden, speilet og stolen er med på å bygge opp om hotellfølelsen og er fra en av mine favoritt nettbutikker SR Design. Jeg synes alle soverom fortjener litt glam og luksus.

Å husk det skal friste å legge seg i sengen, her skal vi lade batteriene til en ny dag. Så bruken av hotellputer og delikate tekstiler i sengen er viktig. Å så må jeg innrømme at det hjelper med egen walk-in garderobe på denne måten slipper vi store klesskap inne på soverommet, ikke minst klær som slenger over alt.

Å tilslutt, på søndagene skifter jeg alltid på sengen. Ingen ting er som å legge seg nydusjet i nyvasket sengetøy. Det gir en god start på den nye uken.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *