Penthouse view

Denne sommeren har virkelig vært helt magisk, er du ikke enig? Den ble brått enda bedre da vi fikk 3 terrasser. Her er den største på 18 kvm med utsikt mot Oslo vest og vi kan nyte solnedgangen når solen går ned bak Holmenkollen.

Selv om vi flyttet inn i august har vi tilbragt mere tid ute enn inne. Å det er kanskje ikke så rart. Terrassen er innredet med rottingmøbler som tåler å stå ute hele året, jeg er sikkert på at sesongen starter i begynnelsen av mars og varer ut oktober. Det er også overbygget, så det har ingen ting å si om det regner.

Nå var sommeren litt på hell når vi flyttet inn, så vi har ventet med å plante så mye. Det får komme til neste vår og sommer.De lekre tekstilene er fra Svenske Adamsbro Equestrian, nydelige puter og pledd i fantastisk kvalitet. Jeg liker fargene og mønsteret i putene, spriter opp terrassen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *