Det glamorøse bordet

Hva er vel hyggeligere enn å samle gode venner rundt spisebordet, nyte god mat og drikke.

Jeg dekker gjerne bordet med det fineste serviset og glassene jeg har i skapet. Det er jo til for å brukes! Liker når bordet bugner og det har ingen ting å si at det er litt fult. Hvorfor bruke en lysestake når du kan bruke 4 eller 8? Jeg synes det skaper stemning og liker når ting er litt annerledes. Å det er jo litt gøy å overraske gjestene med et vakkert dekket bord.

Her er litt inspirasjon fra sist jeg dekket opp til middagsselskap, på menyen stod en 3-retters middag med tilhørende vin. Jeg kan si så mye at de siste gjestene dro først på morgenen dagen etter. Akkurat sånn det skal være.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *